sâmbătă, 2 noiembrie 2013

ŢARA ŢIGANILOR :Rromânia

 
     Planul secret al lui George Sörös: Oltenia să devină Ţara Ţiganilor din toată Europa! Există o astfel de strategie, care va fi alimentată cu bani de la Banca Mondială. Toate ţările din Europa de Vest vor să-şi trimită ţiganii în România. Nu întîmplător, în ultimul timp, pe Aeroportul Otopeni au sosit (ca „repatriaţi“), şi ţigani bulgari şi sîrbi, care au primit bani să rămînă, definitiv, în România. Aşa se explică şi întîlnirea, la Tabăra de la Frumuşani, a lui George Sörös cu preşedintele Băncii Mondiale, sud-coreeanul Jim Yong Kim. 
    Soroş a venit zilele acestea în România să pună în aplicare un plan secret: Rromânia
     Se pregăteşte înfiinţarea pe teritoriul ţării noastre a unei patrii a ţiganilor, proiect implementat gradual. La sfârşitul anilor '90, succesiv miniştrii de externe Petre Roman şi apoi Andrei Pleşu au pus la cale un HG, în urma insistenţelor Bruxellului ca ţiganii să se numească oficial rromi. Ca urmare, conform inscripţionării Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat în Occident confuzia între români şi rromi sau ţigani. În toată Europa denumirea tradiţională de ţigan a fost păstrată în formele sale lingvistice locale, numai în România denumirea de rrom a fost obligatorie în actele oficiale, iar cei care nu o folosesc să primească imediat amendă de la Consiliul Naţional Împotriva Discriminării. Planul Comisiei Europene şi a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, în România, să se creeze un stat al ţiganilor, folosindu-se translaţia lingvistică confuză şi uşoară de la România la Rromânia. Nu întâmplător în 2009 Guvernul a anulat toate îndemnizaţiile pentru mamele românce ca să scadă natalitatea românilor şi să crească cea ţigănească. În ţara noastră, oficial ţiganii au ajuns la un număr de 700 de mii conform recensământului, dar neoficial numărul ţiganilor se ridică la 2 milioane. Toate ţările din Europa de vest au un plan ferm să trimită ţiganii din ţările lor în România. Nu întâmplător, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriaţi şi ţigani bulgari sau sârbi, care au primit bani să rămână în România.
     Acest plan de „ţigănizare” a ţării noastre continuă şi astăzi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiască George Soroş a efectuat la braţ cu angajatul său, preşedintele Băncii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizită în localitatea rurală locuită exclusiv de ţigani, Frumuşani. În urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Băncii Mondiale, România este prezentată ca şi ţara ţiganilor. Mai grav este faptul că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta s-au întâlnit în secret cu miliardarul George Soroş şi au discutat despre desăvârşirea planului din anii '90 de transformare a ţării noastre în Rromânia. În faţa acestei deteriorări grave a imaginii României în lume, românii aşteptă lămuriri de la SRI şi SIE despre acest proiect european şi american de modificare a structurii etnice a ţării noastre în favoarea ţiganilor. Românii trebuie să cunoască, dacă în urma acestei întâlniri secrete, între preşedinte, premier şi miliardarul american s-au discutat lucruri care prevăd modificări ale structurii populaţiei şi denumirii ţării, fapt care încalcă grav siguranţa naţională a României şi Constituţia Ţării.

2 comentarii:

  1. Cine este George Soros?
    George Soros este un personaj controversat. Magnatul maghiar naturalizat în SUA, a cărui avere este estimată în jurul cifrei de 20 de miliarde de dolari, după ce şi-a terminat studiile în filosofie cu Karl Popper şi după ce a dus pentru o bună perioadă de timp o viaţă de om de afaceri, a devenit în ultimii ani un filantrop exemplar. Multe din speculaţiile sale financiare au rămas în istorie: în 1992, a "scufundat" British Bank, câştigând de pe urma acestei operaţiuni un miliard de dolari. Din acelaşi an datează şi operaţiunea care a dus, în două etape, la devalorizarea lirei cu 30%, un fapt extrem de dăunător pentru debitul italian, episod pentru ale cărui consecinţe Italia plăteşte şi astăzi. În acelaşi timp, multimiliardarul şi-a investit atât energia, cât şi sume enorme de bani în iniţiative politice (în 2004, a cheltuit o avere pentru a obstrucţiona alegerea lui George W. Bush în postul de preşedinte al SUA), iar recent s-a implicat în acţiuni caritabile (în parte, cu organizaţia sa ,«Open society», dar finanţând şi un număr din ce în ce mai mare de asociaţii).
    În spaţiul est-european Sörös apărut imediat după 1989 ca un simbol al luptei pentru capitalism. George Sörös (Schartz, pe numele său original) s-a născut la Budapesta, pe 12 august 1930, într-o familie de evrei unguri. În timpul războiului, ca adolescent, Sörös a participat la schimburi valutare ilegale, dovedind de timpuriu un adevărat talent şi o mare pasiune pentru speculaţiile financiare. În 1944, când naziştii au preluat conducerea Ungariei horthyste, spre deosebire de alte familii evreieşti, care au fost deportate de germani, familia Sörös s-a căpătuit chiar de pe urma dramei propriilor co-sângeni, deoarece bunicul lui George Sörös prinsese o funcţie oficială în stat, respectiv era chiar cel care supraveghea confiscarea proprietăţilor evreieşti. Tânărul George Sörös s-a uns şi el cu o slujbă bună, pentru nazişti, lucrând pentru Judenrat – consiliul evreiesc înfiinţat de nazişti pentru a le face treburile murdare. În loc ca naziştii să îi strângă în fiecare zi pe evrei pentru îmbarcarea pe trenuri, ei delegau această sarcină criminală acelor evrei care erau gata să o facă, precum „filantropul“ George Sörös. Odată cu ocupaţia sovietică a Budapestei, care a urmat celei germane, situaţia familiei s-a albăstrit puţin, deoarece mulţi evrei unguri şi-au adus aminte că bunicul lui George Sörös era cel care supervizase confiscarea averilor lor. Nepotul Sörös s-a hotărât să plece, în 1947, în Anglia, unde este educat de Karl Popper, teoretician al „societăţii deschise“, apoi din 1956 Sörös se stabileşte la New York, pe Wall Street, unde inventează formula „fondurilor anonime“, despre care scrie entuziasmat că: „Aceste fonduri secrete imense, scoase în localităţi «off-shore», pot produce câştiguri astronomice“. Prin scheme secrete – ce ascundeau adevăraţii investitori din spatele lui Sörös şi speculaţii financiare, companiile acestuia încep să controleze proprietăţi din Argentina, Brazilia, Mexic, precum şi bănci din Venezuela (al cincilea producător mondial de petrol) etc.
    Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie“ al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor. „Relaţiile lui Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite, iar succesul extraodinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său «talent de jucător». Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume“. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni-cheie, cum ar fi R. Katz, care face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia SPA din Milano şi în N.M. Rothschild & Sons).

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUARE...COMENTARIU
    În 1965, George Sörös pune bazele „Open Society Institute“, susţinut financiar de „Sörös Fund Mana – gement“ – organizaţie prin care pătrunde în Africa de Sud, Europa Centrală şi de Est (statele comuniste), în fosta URSS, precum şi în multe state din Africa, Asia, America Latină.
    În 1997, Sörös a distrus, prin schemele sale financiare, economia Thailandei. Pentru a se infiltra în zona de influenţă a familiei Bush, George Sörös a fost cel care l-a salvat de la faliment, în 1987, pe viitorul preşedinte George W. Bush, devenit mai apoi inamic personal, când nu i-a mai fost util, achiziţionând de la acesta compania de explorări petroliere „Harken Energy Corporation“, aproape falimentară.
    De numele lui este legată evoluţia lui Dinu Patriciu (reţeaua rusească), educaţia fostului şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, (beneficiar cu ani în urmă al unei burse Rich), după ce a fost lansat în politică de reţeaua Sörös, via Andrei Pleşu. Sörös este direct implicat, ca acţionar la „Newmont Mining Corporation“ în proiectul Roşia Montană.

    RăspundețiȘtergere