marți, 6 noiembrie 2012

INEVITABIL...va fi declarat EROU

INEVITABIL VA VENI MOMENTUL CÂND Ceauşescu VA FI DECLARAT EROU AL NEAMULUI ROMÂNESC, CARE DE ALTFEL ÎNCEPE SĂ FIE REGRETAT DIN CE ÎN CE MAI MULT DE CĂTRE ROMÂNI...
                 
   "Dragi români..ALOO….ALOOO.!! Stimaţi tovarăşi, mi s-a permis să vă vorbesc din lumea de dincolo, pentru ultima dată, post – mortem.
...Pentru noua generaţie din ultimii 20 de ani , care nu mă cunosc , eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Român Tovarăşul Nicolae Ceauşescu. Dragi tovarăşi şi pretini , iată că după 20 de ani de când am fost asasinat de către forţele oculte ale masoneriei şi a unor grupări mondiale malefice, de la Epoca de Aur pe care am construit-o cu ajutorul clasei muncitoare, constat cu mare regret şi durere în suflet, că România se află în starea de AGONIE de dinaintea MORŢII. Aflu cu lacrimi în ochi, că după eforturile mele de a ţine departe de poporul român, pe toţi imperialiştii, mafioţii economici, trădătorii de ţară, capitaliştii lacomi şi avizi după putere, aceştia sunt ce-i care vă conduc, aceştia pentru care voi m-aţi împuşcat, v-au adus pe voi dragi români la limita dintre viaţă şi moarte. Am scăpat ţara de datorii datorită vouă . Datorii pe care le-am făcut în interesul de a vă construi case şi apartamente, străzi , şosele, metrou, oraşe, fabrici şi uzine, terenuri agricole, ferme şi toate de care vă mai amintiţi…Căci au rămas doar amintiri; amintiri de suferinţă cu munca şi sudoare căci toate au fost deşarte, de toate aţi fost furaţi! Aţi răbdat de foame , este adevărat , dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi să trăiţi mai bine şi pentru care eu eram pe cale de a înfăptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernământ din lume. Capitalismul se simţea ameninţat , eram singura ţară din lume fără datorii externe şi iată că atunci forţe obscure, trădători ai neamului românesc, masoni şi alte grupări oculte, activişti ai Noii Ordini Mondiale, au recurs la asasinarea mea pentru a vă fura vouă munca voastră şi toate bunurile ţării , dezbinându-vă între voi, înrobindu-vă, şi luându-vă orice putere de a vă mai răscula pe viitor împotriva lor. Nu v-au luat doar ţara, v-au furat personalitatea, demnitatea, onestitatea, curajul, unitatea de neam. Uniunea Europeană este asasinul real al României şi cu adâncă durere în suflet, urez sincere condoleanţe poporului român, pentru că deja v-aţi pierdut identitatea şi umanitatea în care aţi trăit liberi dar nu aţi ştiut până ce aceşti huligani v-au păcălit cu o libertate falsă şi perversă. Dragi tovarăşi şi pretini , singura voastră şansă este să vă înarmaţi cu cinstea, demnitatea şi curajul strămoşilor voştri , să vă luaţi furcile şi topoarele şi să mergeţi în căutarea judecăţii.
  Asta e singura cale , mulţi destepţi din tabăra adversă, care se vor arăta ca fiind educaţi şi diplomaţi, vă vor spune că furca şi coasa e o metodă depăşită . Nu este şi niciodată nu va fi , ei ce-i care vă fură sunt susţinuţi de justiţie , iar voi trebuie să fiţi adevărata justiţie pentru a avea o judecată dreaptă. Să nu-i credeţi când o să vă facă anarhişti, huligani etc. pentru că toate ţările ”civilizate” asta fac de mii de ani subjugă pe cei slabi. Forţele militare nucleare subjugă pe cei slabi şi îşi împart lumea între ei, şi totuşi sunt catalogate ca ţări civilizate şi mai sunt şi susţinute în genocidul mondial pe care îl practică.  
  Nu cred că este nevoie să vă mai relatez politica mondială a anilor `89-2009.
  Cam astea am avut de spus şi sper că sângele străbunilor, să reînvie din nou în venele voastre statutul de român şi inima voastră să bată cu mândrie."
    “VINA” LUI CEAUŞESCU:
    În primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi nu mai este nimănui datoare. Mai mult, Ceauşescu a făcut să se voteze o lege prin care i se interzicea guvernului român să mai apeleze la credite străine, să se îndatoreze, aşadar. Totul având drept scop să ferească ţara, în viitor, de riscurile pe care cu atâtea sacrificii le-a înfruntat în anii ’80, anii atât de cumpliţi pentru noi toţi, când Ceauşescu, somat de creditori, a angajat societatea românească în cursa contra-cronometru de plată a datoriilor. Mi-aduc bine aminte de tonul cu care „Europa liberă” a comentat la început, această situaţie: ni se prevedea un faliment total, falimentul unor neputincioşi, al unor prăpădiţi care au contractat, cu inconştienţă, datorii peste puterile lor de a le returna! Iar faptul că paralel cu plata datoriilor se continuau giganticele investiţii – canale de navigaţie, centrală atomică, metrou, noul centru civic, hidrocentrale, etc. – părea dovada certă a nebuniei megalomane a lui Ceauşescu şi a laşităţii noastre că îl suportăm! Prin anii ’87 – ’88, tonul „Europei Libere” a devenit altul: i se reproşa acum lui Ceauşescu nu incapacitatea economiei româneşti de a-şi plăti cheltuielile, ci i se reproşa însuşi faptul că ne plătim datoriile, căci aceasta ar fi fost o mare prostie, zicea alde d-l Orăscu, doar toate celelalte ţări trăiesc bine mersi fără să-şi achite creditele primite, ci numai dobânzile.
   Am constatat astfel, cu mare uimire, că în loc să fie apreciată ca un act de corectitudine, plata datoriilor înfuria anumite persoane sau instituţii, stârnea comentariile cele mai înveninate. Ca persoană care am fost crescut în teama de a nu rămâne cuiva dator, n-am prea înţeles, la început, această ciudată atitudine. Mai apoi, cugetând oareşicât, am înţeles un adevăr simplu despre cei care trăiesc din a-i împrumuta pe alţii, despre cei care trăiesc din câştigul astfel realizat, adică cămătarii: bancherii te împrumută nu ca să le restitui cât mai repede banii, ci ca să le rămâi la nesfârşit dator, plătindu-le cu regularitate numai dobânzile. Drept care mă întreb cu maximă ingenuitate: ce s-ar întâmpla cu finanţa mondială dacă toate ţările ar proceda cum a procedat România în primăvara anului 1989? Să ne imaginăm că toţi datornicii şi-ar plăti datoriile şi ar hotărî, prin lege, să nu mai facă alte datorii! În ce s-ar transforma sumele imense ce s-ar aduna astfel în depozitele băncilor dacă nimeni nu va mai apela la bănci, să se împrumute! În ce altceva decât în mari grămezi de hârtie inutilă?! Cu alte cuvinte, România devenise, în primăvara anului 1989, o mare primejdie pentru finanţa mondială, pentru cei dedulciţi la traiul din camătă, trai nemuncit! Primejdia constând în puterea exemplului, a forţei de contagiune pe care ar fi putut-o avea „modelul românesc”! Mi-am dat seama de asta şi din înverşunarea deplasată cu care „Europa Liberă” a comentat momentul eliberării României de povara datoriilor externe. Nimeni, în Occident nu s-a grăbit să ne felicite.
  Dimpotrivă!
  Iar când Ceauşescu şi-a exprimat dorinţa, dar şi putinţa ca România să iasă pe piaţa de credite, acordând împrumuturi cu o dobândă mult mai mică decât cea îndeobşte practicată, pentru a dovedi astfel umanismul societăţii pe care o reprezenta, mi-am dat seama, cutremurat, că Nicolae Ceauşescu, săracu’, şi-a semnat sentinţa de condamnare la moarte! Cred că acest gest, de sfidare şi de demascare a marii finanţe mondiale, a dus cel mai mult la acea concertare de forţe care au reuşit, profitând de generozitatea şi puterea de sacrificiu a tineretului român, nu numai să-1 dea jos pe Ceauşescu de la putere, dar să-1 şi pedepsească personal, fizic, pentru insolenţa sa. Cu consecinţa, „firească”, a revenirii României, cuminţită, în rândurile ţărilor îndatorate până la gât marii finanţe, dând astfel putere de contagiune altui exemplu: cine va mai încerca vreodată, în Europa de Est sau în Africa, în America Latină sau în Asia să procedeze ca Nicolae Ceauşescu, ca el s-o păţească!
   Tare aş fi curios să ştiu cât a costat această debarcare a lui Ceauşescu, KGB-ul, la ale cărui servicii a apelat marea finanţa mondială, este o instituţie serioasă, care ţine la preţ! La fel şi celelalte. Mai puţin securitatea română, care, bucşită cum era cu imbecili la toate nivelurile sale, nu este exclus să-şi fi dat concursul pe gratis, din… patriotism, convinsă că se pune în slujba poporului român! De plătit, fireşte, noi vom plăti costul înlăturării lui Ceauşescu şi-1 vom plăti înzecit, însutit, înmiit, poate.
   Aşa nerod şi troglodit cum ne plăcea nouă să-1 credem pe Ceauşescu, acesta a înţeles totuşi un lucru pe care noi, mult mai deştepţi cum ne-a făcut revoluţia, ezităm să-1 recunoaştem, ca să nu ne facem de rîsul lumii. Adică ezităm să-i recunoaştem lui Ceauşescu vreun merit, cât de neînsemnat. Eu unul i-aş recunoaşte deci lui Ceauşescu şi unele merite, măcar pe acela de a fi înţeles relaţia strânsă, în lumea de azi şi de mâine, între suveranitatea naţională şi mărimea datoriei externe a unui stat.   
  M-am dumirit de aceasta deunăzi, când Parlamentul nostru a aprobat să ne împrumutăm cu vreo 300 de milioane de dolari într-o anume transă şi nu a tresărit aflând că Fondul Monetar Internaţional ne va acorda acel împrumut numai dacă vom respecta nişte indicaţii superioare. Am ajuns acum la o datorie de peste 150 de miliarde de euro(sau mai mult) . Am scăpat de dracu’, şi am dat peste ta-su! Aşa se face că am scos şi o Constituţie în care se afirmă principiul sacrosanct al suveranităţii naţionale, dar am legat această suveranitate numai de inviolabilitatea hotarelor, care interzice armatelor străine să calce pământul sfânt al Patriei. Chiar nu au înţeles parlamentarii noştri din Constituantă că agresiunea militară a încetat să mai fie la modă, atunci când sunt “disponibili” preşedinţi, miniştri şi guvernanţi trădători? Că este un procedeu tot mai primitiv pentru sensibilitatea omului modern, tot mai desuet şi mai ineficient? Mult mai curată se dovedeşte a fi agresiunea financiară, arma cea mai subtilă şi mai productivă la acest sfârşit şi început de mileniu! Drept care, în locul acestora şi în acelaşi scop, pământul este bântuit în lung şi în lat de experţii financiari ai Fondului Monetar Internaţional, ai Băncii Mondiale pentru, sanchi… Dezvoltare, şi alte „agenturi”! Asta, fireşte, după ce prin diverse mijloace, inclusiv propulsarea de agenţi ai marii Finanţe în fotolii ministeriale ori prezidenţiale, ţara vizată este adusă în situaţia de a cere ea însăşi, cu căciula în mână, împrumuturi şi investitori.În caz contrar se aplica scenariul ţărilor arabe, atunci când paraziţii pământului rămân fără resurse de orice fel. (La drept vorbind, ce este investiţia străină altceva decât un împrumut pe care te obligi să nu-l mai returnezi, ci doar să-i plăteşti creditorului dobânzile?) Astfel că suveranitatea noastră naţională, de care se umflă-n piept Constituţia română încă de la primele rânduri, în curând va fi, cu concursul senin al Parlamentului României, numai vorbe în vânt!
   Mai nou, declaraţiile trădătorului Băsescu, care sugerează predarea suveranităţii în mâinle asa -zise a Statelelor Unite ale Europei .Apoi cedarea munţilor de aur (sute de mii de tone), după ce s-a sabotat deja ţara de resursele de petrol, gaze naturale, apele minerale, păduri şi altele.
  Va fi cel mai trist neadevăr din câte neadevăruri cuprinde Constituţia României, săraca!... Căci s-a ajuns la o situaţie paradoxală şi extrem de primejdioasă pentru un viitor românesc al copiilor noştri: deşi noi, în România, ne îndreptăm spre o “economie” de piaţă, deşi ne privatizăm care mai de care, grăbindu-ne să lichidăm proprietatea şi economia de stat, datoria externă care se acumulează în această perioadă de privatizare nu are şi ea un caracter privat, ci este o datorie de stat, a ţării, a poporului român! Cum şi când se va achita de aceste datorii statul român, de vreme ce rolul şi puterea sa în economia noastră urmează să se diminueze în mod sistematic şi programat’? Cine a programat această cacealma a privatizării în folosul oricui, numai în folosul ţării nu?! Sigur, vor sări câţiva deştepţi să ne aducă aminte că şi guvernul S.U.A., statul american, deci poporul american, are câteva sute de miliarde de dolari datorii faţă de aceeaşi finanţă mondială, care de fapt sunt 1500 de miliarde de $ faţă de aceleaşi bănci la care suntem şi noi, din nou, datori! Si uite unde s-a ajuns. Dar, vor uita acei deştepţi să ne precizeze, neştiutori cum suntem, că acele bănci sunt bănci americane, occidentale, interesele lor – ale băncilor şi ale statului american fiind foarte coincidente!
   Nu am nimic împotrivă să se îndatoreze statul român la Banca Naţională a României, însa ma întreb acum : Oare mai este a României?! Au dus tot aurul în afara ţării, cică ca să aibă credibilitate, 100 de tone de aur s-au evaporat din Banca Natională a României, unde este aurul nostru? Să se îndatoreze la noi în ţară şi să-i punem noi condiţiile în care acceptăm creditarea! 
    Fireşte, Ceauşescu trebuia dat jos! Şi încă cu mult înainte de decembrie 1989! Şi cel mai bine era dacă s-ar fi dat singur la o parte! Din păcate, aşa cum s-au petrecut lucrurile, de dispariţia lui Ceauşescu nu a ajuns să profite poporul român, aşa cum era firesc, adică să profite cei ce au suferit de pe urma lui Ceauşescu, ci au ajuns să profite duşmanii neamului românesc, aceiaşi care profitaseră şi în anii grei când, prin corvoadă naţională, le-am plătit îndoit şi întreit creditele cu care ne-au momit şi ne-au pricopsit în anii ’70! Acum, când scăpaţi de datorii, se cuvenea să trăim şi noi ca oamenii, ne-am trezit iar cu ei pe cap, cu aceiaşi binevoitori, veniţi să ne dicteze cum să se facă reforma!  
   Această turnură tragică a lucrurilor de după 22 decembrie 1989, ora 12, a fost posibilă prin acţiunea criminală, repet: acţiunea criminală a unor persoane ce pot fi nominal identificate! Scopul principal al acestora a fost, în modul cel mai clar, să aducă din nou România în rândurile ţărilor îndatorate la finanţa mondială. Adică scopul urmărit şi, în parte, deja atins, a fost pierderea suveranităţii naţionale româneşti. Au azmuţit asupra noastră o mână de exaltaţi maghiari sau secui şi noi am crezut că aceştia sunt cei ce atentează la suveranitatea naţională a românilor.
   Din nefericire " savanţii " care au gândit Constituţia României nu au fost nici ei mai deştepţi, astfel că nu şi-au pus problema suveranităţii naţionale decât în termenii constituţiilor din secolul al XIX-lea, făcând din Constituţia noastră un corect compendiu al acestor texte. Nici un semn din partea acestor autori că ar fi înţeles adevăratele primejdii, de azi şi de mâine cu care se confruntă ŢARA. 
  Acesta fiind unul din motivele pentru care am votat împotriva acestei constituţii. 
  Conchid: merită sprijinite numai acele forţe (partide) politice care îşi propun să ferească ţara şi poporul nostru de povara şi primejdiile ascunse în teancul de dolari al îndatorării la alţii. Există aceste forţe? 



                                                                         
                                                                            
                                                                             


PARCURGEŢI TOT VĂ ROG PÂNĂ LA CAPĂT CE A CONSTRUIT Ceauşescu  ÎN 25 DE ANI, AU DISTRUS, JEFUIT SI VANDUT: 
....Dacă mai ştiţi adăugaţi...lista e deschisă...
1. Intreprinderea electrocentrale Curtea de Arges Arges 
2. Intreprinderea electrocentrale Borzesti Bacau 
3. Intreprinderea electrocentrale Oradea Bihor 
4. Intreprinderea electrocentrale Braila Braila 
5. Intreprinderea electrocentrale Cluj Cluj 
6. Intreprinderea electrocentrale Constanta Constanta 
7. Intreprinderea electrocentrale Craiova Dolj 
8. Intreprinderea electrocentrale Galati Galati 
9. Intreprinderea electrocentrale Rovinari Gorj 
10. Intreprinderea electrocentrale Turceni Gorj 
11. Intreprinderea electrocentrale Deva Hunedoara 
12. Intreprinderea electrocentrale Portile de Fier Mehedinti 
13. Intreprinderea electrocentrale Mures Mures 
14. Intreprinderea electrocentrale Bistrita Neamt 
15. Intreprinderea electrocentrale Ploiesti Prahova 
16. Intreprinderea electrocentrale Ramnicu-Valcea Valcea 
17. Intreprinderea electrocentrale M. Bucuresti M.Bucuresti 
18. Intreprinderea energoreparatii M.Bucuresti 
19. Centrala industriala de retele electrice Bucuresti M.Bucuresti 
20. Intreprinderea de retele electrice Pitesti Arges 
21. Intreprinderea de retele electrice Bacau Bacau 
22. Intreprinderea de retele electrice Brasov Brasov 
23. Intreprinderea de retele electrice Cluj Cluj 
24. Intreprinderea de retele electrice Constanta Constanta 
25. Intreprinderea de retele electrice Craiova Dolj 
26. Intreprinderea de retele electrice Galati Galati 
27. Intreprinderea de retele electrice Deva Hunedoara 
28. Intreprinderea de retele electrice Iasi Iasi 
29. Intreprinderea de retele electrice Bucuresti M. Bucuresti 
30. Intreprinderea de retele electrice Baia Mare Maramures 
31. Intreprinderea de retele electrice Targu-Mures Mures 
32. Intreprinderea de retele electrice Ploiesti Prahova 
33. Intreprinderea de retele electrice Sibiu Sibiu 
34. Intreprinderea de retele electrice Suceava Suceava 
35. Intreprinderea de retele electrice Timisoara Timis 
36. Intreprinderea de distributie a energiei electrice Bucuresti M. Bucuresti 
37. Intreprinderea de Constructii metalice si prefabricate M. Bucuresti 
38. Dispecerul energetic national M. Bucuresti 
39. Institutul de cercetari si modernizari energetice M. Bucuresti 
40. Centrala miniera Valea Jiului- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Deva Hunedoara
41. Intreprinderea miniera Anina Caras-Severin 
42. Intreprinderea miniera Lonea Hunedoara 
43. Intreprinderea miniera Petrila Hunedoara 
44. Intreprinderea miniera Aninoasa Hunedoara 
45. Intreprinderea miniera Dalja Hunedoara 
46. Intreprinderea miniera Vulcan Hunedoara 
47. Intreprinderea miniera Livezeni Hunedoara 
48. Intreprinderea miniera Paroseni Hunedoara 
49. Intreprinderea miniera Lupeni Hunedoara 
50. Intreprinderea miniera Uricani Hunedoara 
51. Intreprinderea miniera Barbateni Hunedoara 
52. Intreprinderea de preparare a carbunelui Valea Jiului Hunedoara 
53. Intreprinderea de reparatii utilaj minier Petrosani Hunedoara 
54. Intreprinderea miniera Anina Hunedoara 
55. Combinatul minier Oltenia -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Gorj 
56. Intreprinderea miniera Rovinari Gorj 
57. Intreprinderea miniera Motru Gorj 
58. Intreprinderea miniera Jilt Gorj 
59. Intreprinderea de utilaj minier Rogojelu Gorj 
60. Combinatul minier Ploiesti -Activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica Prahova 
61. Intreprinderea miniera Cimpulung Arges 
62. Intreprinderea miniera Voivozi Bihor 
63. Intreprinderea miniera Capeni Covasna 
64. Intreprinderea miniera Salaj Salaj 
65. Centrala minereurilor si metalurgiei neferoase- Baia Mare- activitatea proprie a combinatului si a unitatilor cu gestiune economica fara bpersonalitate juridica Maramures 
66. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Zlatna Alba 
67. Intreprinderea miniera Baia Borsa Maramures 
68. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Baia Mare Maramures 
69. Intreprinderea metalurgica de metale neferoase Copsa Mica Sibiu 
70. Combinatul minier Suceava Suceava 
71. Centrala minereurilor Deva-activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Hunedoara 
72. Intreprinderea miniera Baia de Aries Alba 
73. Intreprinderea miniera Dobresti Bihor 
74. Intreprinderea miniera Bocsa Caras-Severin 
75. Intreprinderea miniera Moldova Noua Caras-Severin 
76. Intreprinderea miniera Balan Harghita 
77. Intreprinderea miniera Barza Hunedoara 
78. Intreprinderea miniera Hunedoara Hunedoara 
79. Centrala sarii si nemetaliferelor Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 
80. Intreprinderea salina Ocna Mures Alba 
81. Intreprinderea salina Targu-Ocna Bacau 
82. Combinatul minier Cluj-Napoca Cluj 
83. Intreprinderea salina Ocna Dej Cluj 
84. Intreprinderea miniera Dobrogea-Constanta Constanta 
85. Intreprinderea miniera Harghita-Miercurea Ciuc Harghita 
86. Intreprinderea salina Praid Harghita 
87. Intreprinderea miniera Orsova Mehedinti 
88. Intreprinderea miniera Slanic Prahova 
89. Intreprinderea miniera Cacica Suceava 
90. Intreprinderea miniera Ramnicu Valcea Valcea 
91. Centrala gazului metan- Medias- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Sibiu 
92. Intreprinderea de extractie gaz metan Medias Sibiu 
93. Intreprinderea de exploatare conducte magistrale gaz metan Medias Sibiu 
94. Trustul petrolului Pitesti Arges 
95. Trustul petrolului Moinesti Bacau 
96. Trustul petrolului Targu-Jiu Gorj 
97. Trustul petrolului Bolintin Ilfov 
98. Trustul petrolului Ploiesti Prahova 
99. Intreprinderea de utilaj petrolier si reparatii Teleajen Prahova 
100. Intreprinderea de reparat tractoare si motoare grele Poiana Campina Prahova 
101. Intreprinderea de reparatii utilaje electrice Campina Prahova 
102. Combinatul de oteluri speciale Targoviste Dambovita 
103. Centrala industriala siderurgica- Hunedoara- activitatea proprie a centraleiinclusiv combinatul siderurgic Hunedoara Hunedoara 
104. Intreprinderea Victoria – Calan Hunedoara 
105. Intreprinderea de fier Vlahita Harghita 
106. Centrala industriala siderurgica Resita- activitatea proprie a centralei inclusiv Combinatul siderurgic Resita Caras-Severin 
107. Intreprinderea “Otelul Rosu” -Otelul Rosu Caras-Severin 
108. Intreprinderea “Ciocanul” Nadrag Timis 
109. Centrala industriala siderurgica Galati- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Galati 
110. Intreprinderea Laminorul de tabla- Galati Galati 
111. Intreprinderea de constructii metalice Tecuci Galati 
112. Centrala industriala de prelucrari metalurgice Bucuresti- activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate M. Bucuresti 
113. Intreprinderea metalurgica Aiud Alba 
114. Intreprinderea metalurgica Beclean Bistrita Nasaud 
115. Intreprinderea Laminorul Braila Braila 
116. Intreprinderea de sarma si produse din sarma Buzau Buzau 
117. Combinatul metalurgic Campia Turzii Cluj 
118. Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati Galati 
119. Intreprinderea metalurgica Iasi Iasi 
120. Intreprinderea de tevi Roman Neamt 
121. Centrala industriala pentru produse refractare Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov 
122. Intreprinderea de produse refractare “Refractar” Alesd Alba 
123. Intreprinderea de produse refractare Alba Iulia Bihor 
124. Intreprinderea de produse refractare “9 Mai” Turda Cluj 
125. Intreprinderea “Carbochim” Cluj-Napoca Cluj 
126. Intreprinderea de produse refractare Pleasa Prahova 
127. Centrala industriala pentru materiale neferoase si rare Slatina- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Aluminiu Slatina Olt 
128. Intreprinderea de alumina Oradea Bihor 
129. Intreprinderea de prelucrare a aluminiului Slatina Olt 
130. Intreprinderea de produse carbunoase Slatina Olt 
131. Combinatul metalurgic Tulcea Tulcea 
132. Intreprinderea metalurgica “Neferal” – Branesti M. Bucuresti 
133. Intreprinderea metalurgica “Laromet” – Bucuresti M. Bucuresti 
134. Intreprinderea Sinterom- Cluj Napoca Cluj 
135. Intreprinderea de supape bolturi – Topoloveni Arges 
136. Intreprinderea de piese si armaturi din aluminiu si pistoane auto -Slatina Olt 
137. Centrala industrila de autovehicule pentru transport – Brasov- Activitatea proprie a centralei si a unitatilor cu gestiune economica fara personalitate juridica direct subordonate Brasov 
138. Intreprinderea de masini agregate si subansamble auto “Sf. Gheorghe” Covasna 
139. Intreprinderea de radiatoare si cabluriBrasov Brasov 
140. Intreprinderea mecanica de piase de schimb Oradea Bihor 
141. Intreprinderea de pise auto Iasi Iasi 
142. Intreprinderea metalurgica “Republica” Reghin Mures 
143. Intreprinderea de piese auto Satu Mare Satu Mare 
144. Intreprinderea mecanica Marsa Sibiu 
145. Intreprinderea de piese auto Sibiu Sibiu 
146. Intreprinderea “Automecanica” Medias Sibiu 
147. Intreprinderea “Autobuzul ” Bucuresti M. Bucuresti 
148. Intreprinderea “Automecanica” Bucuresti M. Bucuresti 
149. Centrala industriala de autovehicule- colibasi- Pitesti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Autoturisme Colibasi- Pitesti Arges 
150. Intreprinderea mecanica Campulung- Muscel Arges 
151. Intreprinderea de accesoriipentru mijloace de transport – Oradea Bihor 
152. Intreprinderea de subansamble si dispozitive verificatoare auto – Costesti Arges 
153. Centrala industriala de tractoare si masini agricole Brasov- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Tractorul” brasov Brasov 
154. Intreprinderea mecanica Oradea Bihor 
155. Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin 
156. Intreprinderea Tehnofrig Cluj 
157. Intreprinderea de Armaturi industriale -Oradea Bihor 
158. Intreprinderea de otel Strehaia Mehedinti 
159. Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt 
160. Intreprinderea mecanica Codlea Brasov 
161. Intreprinderea mecanica Brasov Brasov 
162. Intreprinderea mecanica Oradea Bihor 
163. Intreprinderea de garnituride frana si etansare Ramnicu-Sarat Buzau 
164. Intreprinderea mecanica de utilaje Medgidia Constanta 
165. Intreprinderea de tractoare si masini agricole “7 Noiembrie ” Craiova Dolj 
166. Intreprinderea mecanica Bailesti Dolj 
167. Intreprinderea mecanica pentru echipamente hidraulice Galati Galati 
168. Intreprinderea de tractoare Miercurea-Ciuc Harghita 
169. Intreprinderea mecanica”Ceahlaul” Piatra Neamt Neamt 
170. Intreprinderea mecanica fina Sinaia Prahova 
171. Intreprinderea “Tehnometal” – Timisoara Timis 
172. Intreprinderea de masini agricole “Semanatoarea” Bucuresti M. Bucuresti 
173. Centrala industriala de utilaj tehnologic, chimic si rafinarii- Bucuresti -activitatea proprie a centraleiinclusivintreprinderea de utilaj chimic “Grivita Rosie” Bucuresti M. Bucuresti 
174. Intreprinderea metalurgica Bacau Bacau 
175. Intreprinderea de utilaj tehnologic Buzau Buzau 
176. Intreprinderea “Armatura” Cluj-napoca Cluj 
177. Intreprinderea mecanicade utilaj tehnologic Moreni Dambovita 
178. Intreprinderea de armaturi industriale din fonta si otel Zalau Salaj 
179. Intreprinderea de constructii de masini si utilaj greu _Giurgiu Giurgiu 
180. Intreprinderea de utilaj chimic Ploiesti Prahova 
181. Intreprinderea de utilaj chimic si forja Ramnicu-Valcea Valcea 
182. Intreprinderea mecanica de utilaj chimic- Bucuresti M. Bucuresti 
183. Intreprinderea de pompe Aversa Bucuresti M. Bucuresti 
184. Intreprinderea de Ventilatoare- Bucuresti M. Bucuresti 
185. Centrala industriala de utilaj petrolier si minier -Ploiesti – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “1 Mai ” Ploiesti 
186. Intreprinderea de utilaj petrolier Targoviste Dambovita 
187. Intreprinderea Mecanica Targoviste Dambovita 
188. Intreprinderea de utilaj minier Petrosani Hunedoara 
189. Intreprinderea mecanica de masini si utilaj minier Baia Mare Maramures 
190. Intreprinderea “Unio” Satu Mare Satu Mare 
191. Intreprinderea mecanica Campina Prahova 
192. Intreprinderea”Neptun” Campina Prahova 
193. Intreprinderea de piese turnate Campina Prahova 
194. Intreprinderea de utilaj minier Filipestii de Padure Prahova 
195. Intreprinderea de Ventilatoare si instalatii de ventilatie Vaslui Vaslui 
196. Centrala industriala de utilaj energetic metalurgic si masini de ridicat- Bucuresti activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti M. Bucuresti 
197. Intreprinderea mecanica dr. Petru Groza Bihor 
198. Intreprinderea de utilaj de ridicat Lugoj Timis 
199. Combinatul industrial pentru constructii de masini Bistrita Bistrita-Nasaud 
200. Intreprinderea de constructii de masini Resita Caras-Severin 
201. Intreprinderea de constructii de masini Caransebes Caras-Severin 
202. Intreprinderea de constructii metalice Bocsa Caras-Severin 
203. Intreprinderea mecanica Toplet Caras-Severin 
204. Intreprinderea de accesorii Valiug- Resita Caras-Severin 
205. Intreprinderea de cazane mici si arzatoare Cluj-Napoca Cluj 
206. Intreprinderea “Tehnofrig” -Cluj-Napoca Cluj 
207. Intreprinderea de utilaj alimentar Slatina Olt 
208. Intreprinderea “Independenta” -Sibiu Sibiu 
209. Intreprinderea mecanica Timisoara Timis 
210. Intreprinderea “Vulcan” -Bucuresti M. Bucuresti 
211. Intreprinderea “Metalica” -Bucuresti M. Bucuresti 
212. Centrala industriala de utilaj tehnologic si material rulant – Bucuresti- activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea 23 August M. Bucuresti 
213. Intreprinderea de vagoane Arad Arad 
214. Intreprinderea “Hidromecanica” Brasov Brasov 
215. Intreprinderea de utilaj greu “Progresul” Braila Braila 
216. Intreprinderea mecanica “Nicolina” Iasi Iasi 
217. Combinatul de utilaj greu Iasi Iasi 
218. Intreprinderea de vagoane Drobeta Turnu-Severin Mehedinti 
219. Intreprinderea mecanica Drobeta Turnu-Severin Mehedinti 
220. Intreprinderea de vagoane Caracal Olt 
221. Intreprinderea de osii si boghiuri Bals Olt 
222. Intreprinderea “Steaua Rosie” Bucuresti M. Bucuresti 
223. Intreprinderea “Timpuri Noi” Bucuresti M. Bucuresti 
224. Centrala industriala de rulmenti si organe de asamblare – activitatea proprie a centralei inclusiv Intreprinderea “Rulmentul” Brasov- Brasov Brasov 
225. Intreprinderea de rulmenti Barlad Vaslui 
226. Intreprinderea de rulmenti Alexandria Teleorman 
227. Intreprinderea de rulmenti Ploiesti Prahova 
228. Intreprinderea de suruburi Bacau Bacau 
229. Intreprinderea de suruburi Botosani Botosani 
230. Intreprinderea de suruburi Brasov Brasov 
231. Intreprinderea de suruburi Targu-Secuiesc Covasna 
şi altele....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu