duminică, 4 martie 2012

Revoluţia Facebook din România !

   De multa vreme, am aceeaşi senzaţie ca şi tine, cititorule :cineva se crede tare deştept, iar noi suntem consideraţi tare proşti că-l credem !Sigur că da : crede că-l credem, altfel am reacţiona,nu ? Şi crezând-de prea mult timp – că-l credem,a fost surprins nepregătit, la reacţia noastră, reacţie ce va purta, cu siguranţă(!!!!) numele de  : 
Revoluţia Facebook din România !
     Încă din 1989, securitatea a reactivat pe toţi cei înlăturaţi de regimul Ceauşescu, ca fiind dovediţi a fi infiltraţi de ruşi : şi chiar de atunci a început calvarul nostru, manifestat vădit chiar de la primele alegeri, ce nu au fost deloc libere :nu puteai avea acces pe liste, fără avizul poliţiei politice, iar poliţia politică a eliminat cu sârguinţă, pe toţi cei ce nu aveau legătură cu serviciile ruseşti, pe cei ce nu puteau fi şantajaţi sau pe cei ce erau proamericani : astăzi putem spune că nu mai avem altfel de personaje politice, în afara de cei selectaţi de….KGB-işti ! Desigur, ca să nu se prindă cei ca noi,i-au vopsit diferit, dar, orice am fi ales, tot cu aceiaşi clică ne confruntam !   Dacă tot am început să-ţi povestesc din’89 încoace, ca să nu te plictiseşti, o să-ţi explic cât pot eu de simplu, fenomenul “perestroika”    Primul lucru pe care tre’ sa îl spun, e că a luat naştere dintr-un consum exagerat de vodkă în combinaţie cu literatura futuristă, mai exact cărţile lui Alvin Toffler !!!!
    Ei bine, KGB-ul a vrut să pună în scenă formarea unui imperiu sovietic european şi distrugerea inamicului lor, U.S.of A , prin distrugerea  încrederii(the trust !) ce sta la temelia democraţiei americane !Distrugând “the trust”  US of A ar face implozie !!! Nu mai insist cu amănunte: e plin netul cu ele şi o să vezi că se potrivesc fix…..
   Alegerea României ca loc pentru scutul antirachetă(alegere întemeiată, desigur,deloc întâmplătoare !) i-a alarmat pe imperialiştii ruşi(ha,ha: nu ma pot abţine bre !)făcându-i să ardă etapele şi administrând  României soluţia Boc-Băsescu (indivizi cu “origine sănătoasa”, puţin bolnavi la cap !), se grăbesc să ne uniformizeze şi să ne aducă la condiţia de pe vremea  Anei Pawker ( după care-socotesc ei- ruşii au pierdut controlul în România , altfel Ceauşescu nu ar fi îndrăznit  când cu invazia în Cehoslovacia ! ) şi să le “ofere” americanilor un altfel de Afganistan,mai exact un Absurdistan , să se sature de atâta scut , în zona lor de influenta ! 
    În  aceste  condiţii , Băsescu s-a trezit la realitate , în huiduielile Pieţii Universităţii , şi, ghicind care-i motivul real, a trebuit să-l mazilească pe Boc , înlocuindu-l rapid cu Ungureanu şi şoptindu-ne că ni l-a pus că l-au cerut americanii !!!!
Acum tre’ să-i zicem : Bă Băse , ce dreaq ,cum să vrea americanii pe urmaşul Anei Pawker, băiat cu “origine sănătoasă“, înregimentat de mic-copil  ?!?
   Desigur ,Piaţa Universităţii continuă să ceara acelaşi lucru : “Jos Băsescu” , alegeri libere(fără…”cenzura” securităţii   ) şi…. nu în ultimul rand, 
  O ALTĂ CLASĂ POLITICĂ   !!!!!!
Preluat de la- de Marius-Adrian Porojnicu

Un comentariu:

  1. Acelasi Marius-Adrian Porojnicu,sade si cugeta,in "Cursa de soareci !"
    "...Nu mai e un secret ca’n ’89 ne-am ales c’un tatuc educat la scoala sovietica si nici ca fractiunea ruseasca a securitatii a pus mana pe putere…si ai vazut si ai simtit pe pielea ta, cititorule, cum esafodajul puterii politico-economice din Ro. s-a constituit, ca mai apoi, sa se transforme intr-o gasca mafiota jefuitoare, ajutati de legi favorabile lor, fabricate de ei, in perioada pe care o sa o numim perioada Adrian Nastase; daca pana’n respectiva perioada, jaful era haotic, de la Adrian Nastase a inceput jefuirea sistematica a Romaniei ! De acum incolo, nu mai putem vorbi de partide: inventia numita “prag electoral“, a permis acelei gasti sa nu mai piarda timp pe teme dogmatice si sa-si mascheze perpetuarea la putere mai usor.

    Faptul ca Americanii au dorit baze strategice in Ro. l-a adus pe “licuriciul mare” in fata unei grupari mafiote incredibil de bine organizate si care au pus in pericol strategia marelui licurici; si-au dat seama ca nu se mai poate  inlatura usor, aceasta gasca, asa ca…. au inclus si Romania intr-un plan inteligent. O sa revin la asta mai tarziu, fiind nevoit sa-ti arat intrarea in scena a FMI : crede-ma cititorule, ca FMI-ul asta asculta de marele licurici fara traducator…..Nu cred ca-ti spun ceva nou daca-ti arat ca delegatia FMI care s-a ocupat de Ro., s-a ocupat si de alte state, in care-intamplator?-s-au petrecut razmerinte urmate de schimbari majore…."
    E interesant de citit tot articolul din ianuarie 31, 2011, Romania incotro?
    http://www.youtube.com/watch?v=bPhGfnVx7-Q

    RăspundețiȘtergere