luni, 24 septembrie 2012

Dr.Rath : la conferința cu tema "O lume fără cancer"-Berlin 13-03-2012

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei
   La conferința cu tema "O lume fără cancer", susținută la Berlin la 13 martie 2012, Dr.Rath a făcut apel la poporul german și popoarele Europei să-și asume responsabilitatea de a construi o Europă democratică, pentru Oameni dinspre Oameni. El a descris în ce măsură rezultatele disponibile ale cercetărilor asupra remediilor naturale pot reduce incidența bolilor comune la doar o fracțiune din nivelul lor actual și a explicat că acum este posibilă construirea unui nou sistem de asistență medicală, bazat pe prevenirea și eliminarea bolilor. Totuși, Dr.Rath a subliniat că această minunată "lume fără boli" nu ne va fi oferită pe tavă, deoarece fiecare boală reprezintă o piață de miliarde de dolari pentru Cartelul Farmaceutic și acționarii săi din biroul politic de la Bruxelles UE. Ca atare, dacă dorim să clădim o lume fără boli pentru noi și copiii noștri, trebuie să acționăm cu toții acum.
Vă invit să urmăriți discursul impresionant și de un curaj ieșit din comun al doctorului Rath, din cadrul conferinței internaționale „O lume fără cancer”:


    Dr. Rath crede că vinovatul din spatele conspiraţiei mondiale este reprezentat de  concernele farmaceutice. 
  Vezi figura de mai jos: 

  Ochiul din vârf e mai mult decât posibil să nu fie din lumea fizică sau nu de pe acest pământ sau planetă. Noi ştim însă că sursa răului o reprezintă însăşi identificarea noastră cu structurile efemere ale egoului. Atâta timp cât ne consideram doar nişte corpuri care au o minte, atât timp cât rămanem identificaţi cu formele (fizice sau energetice), vor exista mereu forţe care să ne conducă, să ne exploateze, să ne manipuleze, să ne înrobească libertatea.  Atâta timp cât nu ne vom cunoaşte adevarata identitate şi vom păstra identificarea cu această imagine falsă de sine, mereu vom trăi cu frica şi vom fi conduşi cu bastonul fricii, vom fi lacomi, vom dori siguranţa, s.a.m.d., vom avea puncte de vulnerabilitate şi slăbiciuni pe care cineva va afla cum să le exploateze. Lumea exterioară este o reflexie a lumii noastre interioare. Elita ocultă, societăţile secreto-discrete  sunt nişte simptome ale acestei rătăciri spirituale a fiinţei umane şi nu o cauza primordială a răului pe această planetă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu