duminică, 31 martie 2013

Troaca băsistă a intelectualilor a naufragiat.

  
Crema intelectualilor din PDL s-a tăiat. Cei ce voiau să facă o carieră în partidul de la care Traian Băsescu și-a luat adio s-au răsfirat, mai mult după cum i-a dus nasul decât pentru a-și urma principiile.
  Ungureanu s-a dat cu Blaga, de i-a stârnit dezamăgirea lui Băsescu pe scenă, la Romexpo.
  Paleologu a tot stat deoparte până s-a aruncat în brațele Elenei Udrea. Reformiștii pripășiți pe lângă Monica Macovei mai întâi s-au îmbățoșat, defilând cu idealul, și când au văzut că idealul nu le-a adus decât 5%, s-au repliat care-ncotro. Asta după ce au acceptat, cu demnitate, să facă pe iepurii Elenei Udrea și după ce au primit semnalul lui Traian Băsescu, președintele care a transformat Palatul Cotroceni în garaj electoral.
   Cu un aer pierdut, idealistul Cristian Preda s-a trezit alături de Udrea și de EBA, cele care au susținut că trupa lui Blaga a furat voturile, în timp ce Monica Macovei îi transmitea de la distanță mesaje de susținere preferatei lui Băsescu. PDL-ul despre care Macovei și Preda susțineau până de curând că e singurul partid european din România nu mai e nici european, nici occidental, nici democratic, dacă n-a câștigat cine a vrut Băsescu. De la Elena Udrea nu te poți aștepta la mai mult, niciodată n-a făcut altceva decît ce i-a zis Băsescu. De la infanta prezidențială nici atât – pentru ea, PDL-ul e partidul lu' tăticu. Dar e prea de tot ca intelectuali care pretind că judecă cu mintea lor să-și pună poalele în cap, ca fetele de pe centură rămase fără protectorul care le trimite la produs....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu